VIP MASSAGE IN CALA MAJOR

*MASSATGES A PALMA DE MALLORCA:

Centre especialitzat en massatges orientals. Oferim gran varietat de massatges a l'illa. Descobreix-nos!

Els massatges són viatges que desperten les sensacions ancestrals adormides pel dia a dia. Oferim una àmplia oferta de teràpies tradicionals; de massatges esportius a reflexologia. Les nostres massatgistes a Mallorca t'ofereixen un servei VIP a uns preus sense competència. Des de 30€/30min. Són conegudes les avantatges dels massatges orientals.  Alleujament de dolor a increment de la energía. Sens  dubte els millors massatges de Mallorca.

**TIPUS DE MASSATGES:

MASAJES A 4 MANOS


 MASSATGES A 4 MANS


Centre especialista en massatges a 4 mans a Palma de Mallorca.  Potser vols provar un massatge en parella ?.

Si tens la fortuna de comptar amb la complicitat de la seva parella i voleu viure un moment inigualable en les vostres vides, aquest és el seu centre.

Just el que estava buscant. Endinseu-vos  conjuntament en intenses emocions reparadores amb una infinitat d'emocions sincronitzades anb la seva parella.

MASAJES PARA PAREJAS


MASSATGES PER A PARELLES


Disposat a submergir-se en l'univers de l'assossec més absolut?.

Massatge parelles el seu centre a Palma

En Healthy massage li obrim les portes de les nostres instal·lacions per descobrir un autèntic massatge sincronitzat a 4 mans a la ciutat, aquesta experiència li deixarà sense paraules.

MASAJE TAILANDES


MASSATGE TAILANDES

De l` orient arriba a Palma el massatge Tailandès, consistent en un conjunt de tècniques basades en estiraments en profunditat.

Generalment realitzada al terra. Es realitza amb roba còmoda que permeti amplitud de moviments. Com a regla general no és habitual utilitzar olis en aquestes tècniques.

Com és normal en tailandes a Palma ens adaptem a les seves necessitats realitzant la teràpia segons les teves preferències.

MASAJE SHIATSU


MASSATGE SHIATSU

De la unió de les cultures oriental i occidental, el massatge japonès o massatge shiatsu engloba multitud de tècniques mil·lenàries de la medicina tradicional xinesa.


Tot i haver nascut relativament fa poc, si comparem el massatge shiatsu amb altres tècniques asiàtiques, recull tot el saber de tècniques mil·lenàries, convertint-lo en l'evolució de tècniques  anteriors. En shiatsu Mallorca entenem el cos com un tot. I les teràpies són font de salut.


La massatgista mitjançant pressions amb els dits, estiraments i mobilitzacions vertebrals allibera totes les parts del cos sotmeses a excessiva tensió muscular  del treball diari.


MASSATGE XINES


El massatge xinès consisteix en  moviments de les mans sobre el cos d'una manera precisa i específica en els punts clau.

Depenent de les tècniques utilitzades, es busquen 8 objectius diferents i complementaris


Que resum,dament serien:

calentar,, alliberar, evacuar, suar, harmonitzar, dispersar i eliminar, en aquest centre de benestar integral.

NUESTRO CENTRO


EL NOSTRE CENTRE DE MASSAGES


Gaudeix de més de 150m2 al teu servei, àmplies instal·lacions equipades amb dutxes.


Disposem de 5 massatgistes  aixi que no es produeixen temps d'espera.


 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram